MISIJA

 Naša misija ide u više pravaca.

Jedan je da svojim klijentima, koje čine svi privredni subjekti u zemlji i inostranstvu, pomognemo da nauče kako da zadovolje zahteve standarda koji se odnose na QMS, GFSI, EMS, OH&S, IMS kao i organskim principima primarne proizvodnje i prerade. Ispunjenje zahteva ovih standarda istovremeno omogući će zadovoljenje svih zainteresovanih strana u ovom poslu. 

Drugi pravac je da klijentima pomognemo i naučimo ih da povećaju efikasnost i efektivnost u svom radu, kako bi, sa jedne strane, smanjili svoje utroške u procesima i potrošnji energije, a sa druge strane olakšali sebi ostvarenje svojih ciljeva. Fleksibilna i jedinstvena primena, inženjerskih saznanja kao i iskustvo iz pozitivne i negativne prakse, bi podigla stepen efikasnosti i efektivnosti sistema u primeni.

Naš način ostvarenja cilja je da to radimo korak po korak, kako bi klijent uočio kroz svoj rast sve dobrobiti uvođenja standarda i unapređenja poslovanja. Ovo bi ostvarivali analizom stanja u zajedničkoj saradnji zainteresovanih strana sa unapred definisanim ciljevima. U ovom postupku klijent bi bio aktivno uključen kao “deo rešenja”, a ne kao “deo problema” kako kroz obuke vezane za standarde čiju implementaciju vršimo tako i kroz obuke za druge potrebne poslovne veštine za koje posedujemo odgovarajuću kompetentnost.

Naš cilj je da zaintrigiramo svoju konkurenciju našim radom, tako da se trudi da nas dostinge i unapredi svoje poslovanje, čime ćemo dobiti motiv za stalnim unapređenjem sopstvenog poslovanja.

Kontinualna obuka zaposlenih biće naša permanentnost.