GLOBAL G.A.P.

HACCP

IFS

BRC

FSSC 22000

ORGANIC

GLOBAL G.A.P.

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

ISO 22000:2018

ISO 45001:2018

GLOBAL G.A.P.

GFSI Internacionalni standardi za hranu i kontrolisanu primarnu proizvodnju i preradu po jasno definisanim pravilima, a u cilju ostvarenja viših zahteva kupaca sa ozbiljnim osvrtom na zdravlje potrošača.

Prikaži više

Zašto Global G.A.P.?

Pitanje bezbednosti hrane se pokreće u najranijoj fazi, a to je na nivou poljoprivredne i stočarske proizvodnje, danas je to značajno za početak svake poslovne saradnje u trgovini poljoprivrednim proizvodima. Primena i poštovanje dobre poljoprivredne prakse je ključna za očuvanje bezbednosti proizvoda u čitovam lancu.

GLOBAL G.A.P je vodeći svetski standard za bezbednu i održivu poljoprivredu, koji je ujedno i jedan od najprihvaćeniji standard u privatnom sektoru. Kao takav, standard omogućava razvoj vaše organizacije na svetskom nivou i bolji plasman proizvoda na tržište, dok ujedno kod konzumenata stvara uverenje da su vaši proizvodi proizvedeni na prihvatljiv način poštujući principe dobre poljoprivredne prakse, što sugeriše da su bezbedni i zadovoljavajućeg kvaliteta. GLOBAL G.A.P je priznat od strane Svetske inicijative za bezbednost hrane (Global Food Safety Initiative, GFSI).

Implementacijom GLOBAL G.A.P standarda činite vaše proizvode bezbednim, smanjujete verovatnoću hemijske neispravnosti hrane, koja bi potekla od prekomerne upotrebe đubriva, pesticida i drugih hemikalija, smanjujete troškove i broj pritužbi i reklamacija, što vam otvara mogućnost za preusmeravanje resursa na povećanje konkurentnosti na tržištu i drugih parametara poslovanja, činite da vaše poslovanje prati zakone i propise i povećavate šansu za uspeh na međunarodnom tržištu.

Šta vam Nudimo?

Naš tim vam može pomoći da uspešno uvrstite ovaj standard u vašu organizaciju, zasad, njivu kroz pristup prilagođen prirodi vašeg poslovanja:

  • izradom politike dobre poljoprivredne prakse,
  • određivanjem područja primene i definisanjem svrhe GLOBAL G.A.P sistema,
  • uspostavljanjem sistemske dokumentacije i njenim održavanjem,
  • praćenjem proizvodnog procesa,
  • kao i podrškom u sagledavanju zakonskih normativa.