o nama

PIQMS consulting d.o.o. organizacija pruža svojim klijentima niz usluga koristeći proverene metode  koje će vam pomoći da prilagodite sistem poslovanja svojim potrebama i zahtevima vaših klijenta.

Takođe ćemo se pobrinuti da na osnovu višegodišnjeg iskustva sudelujemo u dostizanju višeg nivoa kvaliteta i bezbednosti proizvoda, kao i u postizanju nižih tekućih troškova kroz povećanje efikasnosti poslovnih procesa.

naš cilj

Naš cilj je da zaintrigiramo svoju konkurenciju našim radom, tako da se trudi da nas dostinge i unapredi svoje poslovanje, čime ćemo dobiti motiv za stalnim unapređenjem sopstvenog poslovanja.

naša vizija

Naša vizija su zadovoljne organizacije, integrisane i iznutra i u širu društvenu zajednicu na zadovoljstvo svih zainteresovanih strana uz pomoć PIQMS organizacije, koja će biti nosilac pozitivnih promena kroz puno generacija.

Naša misija ide u dva pravca

Jedan je da svojim klijentima, koje čine svi privredni subjekti u zemlji i inostranstvu, pomogne da nauče kako da zadovolje zahteve standarda koji se odnose na QMS, GFSI, EMS, OH&S, IMS kao i organskim principima proizvodnje. Ispunjenje zahteva ovih standarda istovremeno omogućiće zadovoljenje svih zainteresovanih strana u ovom poslu. 

 

Drugi pravac je da klijentima pomognemo i naučimo ih da povećaju efikasnost i efektivnost u svom radu, kako bi, sa jedne strane, smanjili svoje utroške u procesima i potrošnji energije, a sa druge strane olakšali sebi ostvarenje svojih ciljeva. Fleksibilna i jednstvena primena, inženjerskih saznanja kao i iskustvo iz pozitivne prakse, bi podigla stepen efikasnosti i efektivnosti sistema u primeni.

Učinićemo admistrativne poslove jednostavnim za upotrebu ali i efikasnim u slučaju da us vam potrebne informacije od suštinskog značaja.

 

Proces implementacije definisaćemo uz pomoć disciplinovanog projektnog planiranja i upravljanja vašim i našim vremenom. Trudićemo se da pokrenemo svest članova organizacije krenuvši odozgo pa na dole sa radnim tokom odozdo prema gore. Naučićemo vas kako da na vreme uočite potrebu za nekom promenom i gde se nalaze glavni resursi ovih informacija, koji su trendovi ali i koje su vaše glavne obaveze i odgovornosti. 

 

implementacija standarda

Implementaciju standarda kao što su ISO 9001, ISO 14000, ISO 22000, ISO 45000 ili pak FSSC 22000, IFS, BRC i Global G.A.P GFSI serije ali i neizbežni HACCP sistem prilagodićemo baš vašoj kompaniji, organizaciji ili industriji. U slučaju da imate potrebu za proizvodnju i sertifikaciju organskih proizvoda koje ste namerni da plasirate na domaćem, Evropskom ili Američkom tržištu spremni smo da vam pomognemo i da propisane zahteve primenite na efikasan i isplativ način. 

 

naš način ostvarenja cilja

Naš način ostvarenja cilja je da to radimo korak po korak, kako bi klijent uočio kroz svoj rast sve dobrobiti uvođenja standarda i unapređenja poslovanja. Ovo bi ostvarivali analizom stanja u zajedničkoj saradnji zainteresovanih strana sa unapred definisanim ciljevima. U ovom postupku klijent bi bio aktivno uključen kao “deo rešenja”, a ne kao “deo problema” kako kroz obuke vezane za standarde čiju implementaciju vršimo tako i kroz obuke za druge potrebne poslovne veštine za koje posedujemo odgovarajuće kompetentnost.

Kontaktiraj nas 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.